Ocenené výtvarné práce žiakov z Partizánskeho

Miestny odbor Matice slovenskej Partizánske vyhodnotil a ocenil výtvarné práce žiakov, ktorí za zapojili do súťaže s názvom “Spomíname na prázdniny”.

Ocenené výtvarné práce žiakov z Partizánskeho-1

Dom Matice slovenskej v Dubnici nad Váhom vyhlásil pre žiakov základných škôl Trenčianskeho kraja na začiatku školského roku 2013 výtvarnú súťaž na tému „Spomíname na prázdniny“. Téma bola vďačná a tak do tejto súťaže bolo za Trenčiansky kraj odovzdaných 214 výtvarných prác.

Miestny odbor Matice slovenskej v Partizánskom ako spoluorganizátor poslal z piatich ZŠ mesta na vyhodnotenie celkom 94 výtvarných prác. Potešením pre nás organizátorov boli ocenené a odmenené práce našich žiakov v Dome MS v Dubnici nad Váhom.

V I. kategórii získal 2. miesto Matúš Gašparovič zo ZŠ Športovcov a v II. kategórii získala 1. miesto Martina Vráblová zo ZŠ R. Kaufmana. O druhé miesto sa delili Kristína Baloghová, Miriam Hlaváčová zo ZŠ R. Jašíka a Kristína Manová zo ZŠ R. Kaufmana.

Miestny odbor Matice slovenskej vyhodnotil a ocenil výtvarné práce žiakov 4. marca 2014 vo výstavnej sieni Kultúrneho domu v Partizánskom v nádhernej atmosfére spoločne s vyhodnotením Európa v škole nasledovne:

I. kategória

1. miesto: Vanessa Dvončová, ZŠ R. Kaufmana
2. miesto: Šimon Michalík, ZŠ R Kaufmana
2. miesto: Lucia Rešetková, ZŠ Športovcov
3. miesto: Karol Tomík, ZŠ R. Jašíka

II. kategória

1. miesto: Lucia Samašová, ZŠ R. Kaufmana
2. miesto: Kristína Manová, ZŠ R. Kaufmana
3. miesto: Aneta Griačová, ZŠ Športovcov
3. miesto: Štefan Janžo, ZŠ R. Jašíka

Prekvapením pre nás bol oznam, že ZŠ Športovcov z Veľkých Bielic sa zapojila aj do ďalšej výtvarnej súťaže „Slovenská zima“ a opäť boli úspešní a ocenení. V I. kategórii 2. miesto získal Matúš Gašparovič a 3. miesto Samuel Krištof. Svoje ceny si prevzali v D MS v Dubnici nad Váhom 5. marca 2013.

Všetkým oceneným ako aj pedagogickým pracovníkom gratulujeme, želáme ešte veľa tvorivých síl a veríme aj do budúcnosti v dobrú spoluprácu.

Eva Nahálková
predsedníčka MO MS Partizánske

Share Button

Komentovať